Image

V.I.B.E. kreativni studio

Budimo svesni da smo onakvi kakvim nas drugi vide
Vision Image Business Editor u samom nazivu nosi poruku za vas koja opisuje naše razmišljanje o važnosti elemenata dizajna. Sam akronim V.I.B.E. izražava suštinu snage naše kreativne potrebe da prenesemo pozitivan “VIBE” na vaš posao. Ako je lepota u oku posmatrača onda nemojte oklevati. Zasijajte u tom oku. Dajte dušu vašem biznisu.
Od samog osnivanja V.I.B.E. se razvijao u poslovnom okruženju koje je vapilo za dizajnerskim uslugama. Naš pristup je malo drugačiji. Dizajn ne treba da bude tu radi sebe, već mora da bude u svhu biznisa i mora doprinositi njegovom razvoju. Samo tako ima smisla. Velike firme to dobro znaju. Dobar dizajn je često presudan u stvaranju imidža vašeg poslovanja. Dobar imidž je rezultat mnogih faktora koje treba sjediniti u jednu celinu kako bi korisnik kome je on namenjen doživeo upravo onaj efekat koji ste želeli. Samo uspešni znaju koliko je to kompleksan, kreativan i uzbudljiv proces.


Mi smo deo tog procesa koji se oslanja na koncept vašeg poslovanja sa namerom da stvori dodatnu vrednost za vaš proizvod ili uslugu i da poveća broj korisnika do kojih mogu da dopru. Svi resursi moraju biti usmereni na to, a dizajn je onaj vizuelni i konceptualni deo koji svemu tome daje jedinstvenost i prepoznatljivost. Poenta je da se stvari svedu na svoje minimalnu formu i da se onda kroz proces realizacije razvijaju u skladu sa potrebama, resursima i mogućnostima. To je put kojim se kreću uspešni. U sadašnje vreme poseban akcenat stavljamo na web dizajn i dizajn aplikacija za internet usluge. Novo vreme je iznedrilo virtuelni svet koji počinje u nekim segmentima da bude dominantniji stvaralac rasta od realnog sektora.
Ovo je činjenica koju treba da poštujemo i da je iskoristimo. Dobar koncept i dobar dizajn su često sve što vam treba.
  • 1
VEKTORSKI DIZAJN

VEKTORSKI DIZAJN

Poenta svakog dobrog dizajna je jednostavnost. Svesti neki oblik na minimum objekata koji ga objašnjavaju je prava umetnost. Ukoliko nemamo svedene oblike logoa ili našeg znaka, platićemo cenu u skupoj štampi ili apliociranju na nekom medijumu. Veoma je isplativo imati obeležje svog posla u svedenoj formi
WEB DIZAJN

WEB DIZAJN

Neverovatno važan činilac u vašem poslovanju. Često može biti presudan za rast vašeg biznisa. Bez virtuelnog sveta više nema ni realnog. Web je vaš paralelni svet koji mora biti pažljivo usaglašen sa vašim realnim svetom. Samo tako možete postići pun efekat vašeg rasta.
FOTO/VIDEO

FOTO/VIDEO

Za potrebe web dizajna i promocija na društvenim mrežama najbitniji material jesu fotografije i video material koji posedujete. Ukoliko imate dobar video ili fotografiju koja objašnjava vaš biznis, lako će te preneti želejnu poruku vašem potencijalnom korisniku. Vrdnost slike je veća od hiljadu reči.
GRAFIČKI DIZAJN

GRAFIČKI DIZAJN

Katalozi, flajeri, brošure, plakati, baneri, kajroni… Sve to još uvek moramo imati u materijalnom i u digitalnom obliku. Samo “sve” je dovoljno. Ako dobro izgradimo vizuelni identitet i konceptualno usaglasimo vašu priču, grafički dizajn će stvoriti magiju koja će opčiniti vašu publiku.
BRENDIRANJE

BRENDIRANJE

Krajnji cilj dizajna I marketingom trba da ima za rezultat stavranje Brenda od vašeg proizvoda ili usluge. Brend će se stvoriti samo ako smo ispoštovali sve elemente našeg predsavljanja i to potkrepili kvalitetom pruženih usluga ili prozvoda. NIšta nije lako, iako tako na kraju treba da izgleda korisniku.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45